Website met een zakelijke uitstraling

Een van de opties waar u voor kunt kiezen is een zakelijke website voor ZZP’ers. Dit is een website waarbij gefocust wordt op de tekst. Ideaal wanneer u juist veel tekst heeft en wat minder afbeeldingen. Uiteraard kunt u de afbeelding gewoon in de tekst kwijt. Dit type website is ideaal voor bijvoorbeeld:

  • Zakelijke dienstverleners;
  • Boekhouders;
  • Advocaten;
  • Ondernemers die niet te veel tijd en geld willen uitgeven aan uitstekende fotografie maar wel een goed verhaal hebben.

Uiteraard zijn alle kleuren, het lettertype en de afbeeldingen in het voorbeeld allemaal aan te passen aan uw huisstijl.

VOORBEELDBUTTON


Dit alles voor slechts €500,-

En binnen een week opgeleverd

U heeft deze website al binnen een week en voor slechts €500,-! De website is dan omgetoverd in uw huisstijl en bevat kortom uw aangeleverde kleuren, lettertype en logo. Het enige dat u nog hoeft te doen is de teksten vervangen door uw eigen teksten. Dit kunt u gemakkelijk doen aan de hand van onze handleidingen. Komt u er toch niet uit of heeft u niet genoeg teksten? Dan kunt u het basis plus pakket bestellen waarbij wij voor €750,- door uw aangeleverde teksten lopen, deze herschrijven waar nodig en in de website zetten!

Ter illustratie ziet u hieronder dat u afbeeldingen in de tekst kunt toevoegen.